16 listopada 2015

EKSKLUZYWNE PODSUMOWANIE ROKU

Już od wielu lat działamy pod szyldem i marką Public Fontanny.

Zapraszamy do świętowania z nami tej okoliczności w sylwestrowy wieczór
podczas wykwintnej kolacji.

SCENARIUSZ WIECZORU:

20:00 – 20:30 POWITALNY KOKTAJL

21:00 – 23:00 UROCZYSTA KOLACJA NA 7 KURSÓW:

AMUSE BOUCHE:

podwędzany matjas marynowany w soku z buraka / kompresowane jabłko / seler naciowy

PRZYSTAWKA ZIMNA:

duszona ośmiornica / koper włoski / pomarańcze / szczypior

ZUPA:

consomme z przepiórki / pierożki z mięsem przepiórczym / szałwia / wędzona dynia

INTERMEZZO:

sorbet z szampana podany z granitą truskawkową i miętą pieprzową

PRZYSTAWKA CIEPŁA:

risotto nero / przegrzebek / bisque z homara / chips z szynki Serrano / palony groszek / mięta

DANIE GŁÓWNE:

polędwica z jelenia / podwędzany ziemniak / sos rozmarynowy / glazurowana marchew / jałowiec

DESER:

mus pistacjowy / ziemia kawowo-waniliowa / złoto / sos z whisky

* do każdego dania wyselekcjonowane wino

 

00:00 – TOAST NOWOROCZNY

00:30 – KONIEC WIECZORU


kolacja wraz z selekcją win – 350 pln / osobę

ilość miejsc ograniczona !!!


zapraszamy do kontaktu:

mail: public.szczecin@gmail.com

tel: 501 – 217 – 144