25 lutego 2016


WIELKIMI KROKAMI ZBLIŻA SIĘ PEWNE 

BARWNE, KWIECISTE, PACHNĄCE I SMACZNE WYDARZENIE,

W KTÓRYM PUBLIC FONTANNY Z RADOŚCIĄ BIERZE UDZIAŁ !

SZCZECIN RESTAURANT WEEK !!!

SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO DOŚWIADCZANIA
NASZEGO SPECJALNEGO WIOSENNEGO MENU!

ZNAJDZIECIE W NIM MIĘDZY INNYMI:

* Rzodkiewkę “sadzoną” w doniczce z limonkowo-szczypiorkową ricottą, przysypaną ziemią z boczku z dodatkiem soli morskiej oraz kiełkami buraka; podaną z grzankami

* Grillowane kawałki piersi kurczaka z masłem z białego wina na grillowanej rzodkiewce i pomidorkach koktajlowych zroszonych oliwą rozmarynową, z kiełkami rzodkiewki; podane w otoczeniu kneli z ricotty limonkowo-szczypiorkowej w koronie z kiełków buraka oraz kneli z serka koziego i pietruszki w koronie z kiełków brokuła

Jajka przepiórcze w gniazdku z kiełków buraka, rzodkiewki, słonecznika, szczypiorku i brokuła na kremowym sosie chrzanowym; podane z ciepłym pieczywem

DO ZOBACZENIA PRZY STOLE !!!

7 559 komentarzy